Interieur / Meubels

Hang uw jas aan deze onzichtbare kapstok

Niet elke inkomhal is even ordelijk. Vaak staan er heel wat schoenen op de mat, of een hele resem jassen siert de kapstok. Dat behoort met het Lift Up Storage System van designer Igor Lobanov tot de verleden tijd.  

Het Lift Up Storage Systeem is een nieuwe manier van het georganiseerd opbergen van spullen. De spullen worden uit het zicht bewaard, iets wat een gevoel van orde en netheid creëert. Het is een simpel principe: de kast wordt bevestigd aan de muur. Aan de hand van een treksysteem wordt de opbergruimte naar beneden getrokken. Alles netjes in de kast? Een vluchtige trek aan de hendel en de opbergruimte verdwijnt terug in de kast. En de kast zelf? Versierd met een spiegel zelf ook een nuttig object op zich.

 

Ordelijk én plaatsbesparend

Omdat het Lift Up Storage Systeem bevestigd is aan de muur en dus op een zekere hoogte hangt, kunnen huisdieren en kleine kinderen er niet bij. De hal is onmiddellijk een stuk ordelijker en u spaart heel wat plaats uit. Het opbergsysteem kan dienen voor jassen, schoenen, paraplu’s… en is bovendien te verkrijgen in verschillende afmetingen

© Igor Lobanov