huelsta now mag 29 slider
Interieur / Meubels

Creëer je offline moodboard

 Now! mag van now! by hülsta is een gloednieuw opbergsysteem dat tegelijk dient als een persoonlijk offline moodboard met hoog Pinterest-gehalte. Op de magnetische modules kan je al je favoriete spullen kwijt. Niet meer tevreden van je lay-out? In een wip pas je die aan voor je snapshot van de dag.

Weg met statische wandrekjes en saaie hangplanken. Now! mag zorgt ervoor dat je je muur elke dag opnieuw kunt vormgeven en aanpassen aan je wensen, smaak en behoeftes van het moment, zonder gaten te moeten boren. Dankzij de magnetische accessoires in vrolijke kleuren creëer je op het ijzeren canvas in een wip je persoonlijke moodboard.

Snel een andere look

Het now! mag-assortiment is eenvoudig. Eerst kies je je canvas. Now! By hülsta biedt hiervoor twee modules aan, een rechthoekig en een vierkant model, die je ook met elkaar kunt connecteren voor één grote magnetische opbergmuur. Met extra ledstrips krijg je meteen ook sfeervolle indirecte verlichting. Op je blanco canvas ga je aan de slag met heel sterke magnetische accessoires zoals een spiegel, een plankje, een haakje en bakjes in vrolijke kleuren. De plankjes en bakjes kun je tot maar liefst 7 kg belasten, de haak tot 5 kg.

De accessoires maken van now! mag een superhandig opbergmeubel waarop je zelfs vazen, zware boeken of jassen kwijt kunt. Door zijn modulariteit is dit het flexibelste opbergmeubel uit de portfolio van het merk. Of je nu kiest voor een volledige magnetische wand of voor het pimpen van een verloren hoek, now! mag is ideaal om je interieur snel een andere look te geven. 

Overal vakkundig opbergen

Van de keuken tot de hal en van de badkamer tot je thuiskantoor. In elke kamer is er wel een now! Opbergsysteem uit te werken.  De kubussen en bakjes zijn te verkrijgen in de fijne kleuren sneeuwwit, saffraangeel, mosgroen, terracottarood, petroleumblauw, fluweelgrijs.

Enkele richtprijzen van de now! reeks:

  • Metaalmodule vierkant, 99 x 99 x 2,9 cm: € 159.
  • Metaalmodule rechthoek, 99 x 49 x 2,9 cm: € 99.
  • Plankje 49,3 x 49,7 x 26 cm, tot 7 kg belastbaar: € 99.
  • Haak 9,8 cm, tot 5 kg belastbaar: € 29.
  • Spiegel, 97 x 47 x 2,5 cm: € 79.
  • Kubus, 23,3 x 23,3 x 21,5 cm, tot 7 kg belastbaar: € 59.
  • Bakje, 36,1 x 23,3 x 21,5 cm, tot 7 kg belastbaar: € 79.