Interieur / Meubels

Al uw meubels verstopt in één ‘box’?

Onder het mom van functionaliteit, geavanceerde technologie en tijdloze esthetiek ontwierp designer Rolands Landsbergs de Boxetti-reeks. Het concept? Minimalistische meubels verwerkt in een ‘box’ die maximale efficiëntie creëert in eender welke leefruimte. Of dat nu de slaapkamer, keuken of woonkamer is.

Achter het strakke design van de Boxetti-reeks schuilt een hele assortiment aan meubels die in de boxen verstopt zitten. Meubels die niet altijd van nut zijn, kunnen op deze manier gemakkelijk verborgen worden waardoor u heel wat plaats bespaart. Ideaal voor kleine appartementen en studio’s. Aan u de keuze of u de meubels na gebruik terug inklapt of niet, want beide opties geven een georganiseerd en futuristisch uitzicht.

 

Veel meubels, weinig plaats

De Boxetti-reeks bestaat uit verschillende modules. De slaapkamermodule is voorzien van een tweepersoonsbed met nachtkastje en een garderobe. De werkkamermodule bestaat uit twee bureaus waarvan de ene uitklapbaar is en de andere geïntegreerd. Ook hier is er voldoende opbergruimte voorzien. De keukenmodule voorziet dan weer in alle nodige keukenapparatuur. De woonkamermodule is tweedelig en bestaat uit een zetelstuk en een module met televisie- en geluidsinstallatie.