van hoecke taor box coffee table3 slider
Interieur / Meubels

Aandacht voor de lade

Ta’Or Box is een conceptlade die je dwingt om met een ander oog naar dit onmisbare gebruiksvoorwerp te kijken. Een wereld zonder lades zou er sowieso ongeorganiseerd uitzien, maar hoe kunnen we de lade zelf in een sexy jasje steken? Ta’Or Box is het resultaat.

Heb je al eens geteld hoeveel lades je in huis hebt? En al eens berekend hoeveel spullen die lades bevatten? Het is pas als je verhuist dat het écht opvalt hoeveel spullen je in huis hebt. De lade is dus een onontbeerlijke hulp in huis of op kantoor om spullen te organiseren en overzicht te creëren. Alleen: geen enkele designer ligt wakker van een lade. Het is dat euvel dat Van Hoecke met een van hun merken — TA’OR — wil aanpakken.

Samen integreerden de designspecialisten en productontwerpers de TA’OR BOX, de zelfontwikkelde lade én een van de succesnummers van Van Hoecke, in een stijlvolle vide-poche: het typische kastje aan de voordeur waar je je autosleutels, portefeuille, haarspeldjes en brieven op kwijt kunt als je thuiskomt. Het conceptmeubel kreeg een stalen frame, geïntegreerd met een lade en kan aangevuld worden met een plantenbak. Het meubelstuk is daarom een designobject, en niet alleen een praktische lade. Daarnaast toont Van Hoecke ook een ingenieus koffiemeubel met een modulair frame en verschillende lades dat zowel praktisch is als het genot van het koffiezetten benadrukt. 

Wat is de Ta'Or Box?

De Ta’Or Box is een hoogwaardige houten lade die Van Hoecke zelf ontwikkelde en ook zelf industrieel produceert. Zo kunnen interieurbouwers lades online bestellen (al vanaf één stuk!) en de exacte maten of gewenste materialen doorgeven om zo tijd en werk uit te sparen. De lade is naast zijn fijne afwerking met naadloze overgangen, slanke zijkanten en vooruitstrevende techniek helemaal customizable. Op die manier biedt Van Hoecke een maximale flexibiliteit: er zijn maar liefst 48.000 miljard combinaties mogelijk. De lades zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.