domus 00 belley rooms wide
Interieur / Meubels

Slim design overstijgt ruimtes

Het meeste maken van élke vierkante centimeter, dat lijkt het motto te zijn van Franse designer Gilles Belley. Met dat idee in zijn achterhoofd ontwierp hij ‘ROOMS’, een meubelsysteem dat de relatie tussen meubels en hun omgeving herbekijkt. Woonruimtes creëren uit meubels, als het ware. Alle drie zijn het baanbrekende stukken: ‘AREA’, ‘BLOCK’ en ‘WALL’ overstijgen de limieten van woonruimte.

 

BLOCK – meubel wordt mini-appartement

Met een trap, slaapvertrek bovenaan, een bureau aan de zijkant, heel wat opslagruimte en nog veel meer combineert ‘BLOCK’ verschillende kamers in één enkel meubelstuk. ‘BLOCK’ helpt verloren leefruimtes dus revolutioneren.

 

‘WALL’ – wand wordt polyvalent object

‘WALL’ verdeelt een kamer in verschillende ruimtes en staat toe om verschillende activiteiten tegelijk uit te voeren. Het bestaat uit verticale modules die een stevige en zelfdragende scheidingsmuur vormen.

 

‘AREA’ – kamer in een kamer

Met ‘AREA’ kunt u zich makkelijk afzonderen in een kamer om alleen te lezen, rustig te praten of te werken zonder gestoord te worden. Het ontwerp is modulair en opnieuw configureerbaar voor een perfecte oplossing op uw maat.