Interieur / Badkamers

Zwart is het nieuwe wit

Van zwart gekleurd glas over grijze wanden tot matzwarte wastafels. Meer dan ooit duiken er donkere accenten in de witte badkamer op, die zorgen voor een luxueuze, tijdloze en stijlvolle uitstraling. Allibert, specialist in slimme badkameroplossingen, verrast je met heel wat eigentijdse ideeën voor zalig zen in zwart.

De zwarte douchecabine is compleet en bevat naast douchebak, deur en wanden ook gestandaardiseerd kraanwerk – een grote regensproeier in inox en een handsproeier met 3 functies. De aluminium profielen zijn matzwart gelakt en de achterwanden, 4 mm dik, zijn van zwart gekleurd glas, voor een extra designaccent. De schuifdeuren – in transparant veiligheidsglas, 5 mm dik – kregen dubbele wieltjes zodat ze nog vlotter glijden. Makkelijk te installeren (zonder siliconen) én heel onderhoudsvriendelijk.

Met de zwarte douchezuil Pacifik wordt ontspannen kinderspel: een grote design regensproeier en een bijpassende handsproeier – subtiel en slank vormgegeven. Daarbij heeft Allibert oog voor detail met handige houders (voor sproeier en zeepdispenser) en slangen in verchroomde inox.

Geen leuke ontspanning zonder glimlach… Allibert maakt je meteen goedgezind met zijn zwarte maar supervrolijke handsproeier Lol: een rond design, verchroomde rug én smiley op de sproeier. Het duurzame materiaal kreeg alvast een speciale antikalkbehandeling.

De wastafel Slide combineert het beste van twee werelden, met als basis een elegante Solid Surface in granietlook. De wastafels met afgeschuinde wasbak zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waarbij je kan kiezen uit een enkel of dubbel model.