slider
Interieur / Badkamers

Een douchebeleving die 20% stiller is

We worden ons steeds bewuster van de positieve effecten van rustmomenten. Te weinig (offline) ontspanning zou zelfs schadelijk zijn voor ons vermogen om te denken, fantaseren en ons algehele welzijn. Het nemen van een douche is voor velen een vast moment van (offline) ontspanning. Uit onderzoek van hansgrohe blijkt dat zelfs 72% van de ondervraagden nieuwe inzichten opdoet tijdens het douchen.

Hoe rustgevender de douche, hoe vrijer het denkvermogen en hoe meer ideeën er kunnen ontstaan. Hierbij speelt ook “geluid” een belangrijke rol. hansgrohe zet meer dan ooit in op een fijne douche ervaring. Met de nieuwe innovatieve douchestraal PowderRain is de douchebeleving nog zachter, efficiënter en wel 20% stiller.

Perfecte akoestiek

hansgrohe zet een nieuwe stap in het creëren van het ultieme ontspanningsmoment, door ook het geluid van het water te perfectioneren. Dit betekent in de eerste plaats dat het geluid bij het aanzetten van de douche, niet te luid of onaangenaam is. In een speciaal geluidslaboratorium zochten experts van hansgrohe daarom naar de perfecte akoestiek.

Rustgevende straalsoorten

Elke douchebeurt zou dus een totaalervaring voor alle zintuigen moeten zijn. Een ervaring die in de eerste plaats begint bij het voelen. Omdat de tastzin bij iedereen anders is, ontwikkelde hansgrohe meerdere straalsoorten. Ondertussen zijn er meer dan vijftien verschillende straalsoorten in het hansgrohe portfolio, elke uniek in zijn soort. Deze zijn allen zorgvuldig en langdurig getest op alle onderdelen die bij het douchen van belang zijn zoals: ontspanning, functionaliteit, duurzaamheid én geluid.

De allernieuwste straalsoort PowderRain onderscheidt zich door de duizenden microfijne druppels die het lichaam omhullen als een cocon. De straal voelt uitzonderlijk zacht, maar is ook krachtig. PowderRain is verbluffend als het gaat om akoestiek. Het geluid wordt met 20% gereduceerd tot fluisterniveau: geen straalsoort was eerder zo aangenaam stil!