Interieur / Badkamers

Alles-in-één badkamermeubel

Het nieuwe schooljaar is op komst. Waar is de tandpasta? Wie gaat als eerste douchen? Vergeet je handdoek niet te laten drogen! Allemaal situaties die wat organisatie en een optimale opberging in de badkamer vereisen, en dit voor alle gezinsleden. FACQ komt met dit innovatief meubel op de proppen.

Verrassend innovatieve meubelen maken het mogelijk om alles op te bergen, de handdoeken op te hangen en te drogen en de ruimte te verwarmen. Ideaal om plaats te winnen en te profiteren van een optimale opbergruimte en een aangenaam comfort.

Een verwarmend meubel, gecombineerd met infraroodtechnologie? Dit is de ideale oplossing voor kleine badkamers tot 5 m². Het is niet langer nodig om plaats te voorzien voor een handdoekradiator  én een meubel én een spiegel: alles zit geïntegreerd in de nieuwe kolomkast Zéphyr van Sanijura.

De verwarmende deur van Zéphyr is vier cm dik en langs de binnenkant geïsoleerd, zodat de warmte geen effect kan hebben op de producten die erin opgeborgen zijn. De kolomkast zonder of met één of twee handdoekhouders is ook verkrijgbaar met een spiegelafwerking, in 39 grafische afwerkingen of 28 kleuren glanzende lak. Een must: de verwarmende film die aangebracht wordt achter de spiegel geeft de kolomkast een dampwerende functie.

De infraroodoplossing is gebaseerd op een dunne stralende folie die bevestigd wordt op de achterkant van glas. Via een radiothermostaat zijn heel wat programmeringen mogelijk (eco, comfort, vakantie, …) om het comfort en het verbruik te optimaliseren.

Het voordeel van de infraroodtechnologie die gebruikt wordt in de Zéphyr-kolomkast is dat ze de mensen en voorwerpen verwarmt (en niet de lucht). Bovendien biedt stralingswarmte het voordeel dat er sneller een thermisch comfort bereikt wordt dan bij convectiewarmte, en dus is een gecontroleerd elektriciteitsverbruik mogelijk (een energiebesparing van ongeveer 30%).