aquasound 1 slider
Interieur / Badkamers

Waterdichte badkamerradio

AquaSound –producent van waterdichte audioproducten voor de badkamer – brengt met haar vernieuwde  audiosysteem nog meer functionaliteit in de badkamer.

‘N-Joy Music Center’ is een waterdichte controller, gecombineerd met 2 inbouwspeakers en een Mini-Box. Natuurlijk kan er een smartphone draadloos gekoppeld worden, maar dat hoeft niet. De waterdichte N-Joy controller vormt namelijk het hart van het systeem. Internetradio luisteren en persoonlijke muziek afspelen, zijn de basisfuncties die dit systeem juist haar kracht geeft.

De waterdichte ‘N-Joy’ controller heeft een 5” touch-scherm en kan zo mee onder de douche genomen worden. De magnetische wandhouder vormt het basisstation en is ook de lader voor de N-Joy controller. Daardoor is het systeem altijd klaar voor gebruik. De Mini-Box (ontvanger/versterker) staat in verbinding met de N-Joy controller en is zo klein dat deze gemakkelijk door een speakergat (rond 90 mm) past, om hem achter het plafond te verstoppen. Gecombineerd met de nieuwe speakers ‘Twist’ wordt de badkamer omgetoverd tot een heuse relax- en wellnessruimte.        

Naast het inbouwsysteem komt AquaSound ook met een opbouwvariant. Dan wordt de N-Joy controller gecombineerd met de waterbestendige Sound-Bar van het merk. Een strak design speaker, nagenoeg helemaal wit met aluminium accenten. Met een lengte van 48 cm wordt deze Sound-Bar een echte blikvanger in iedere badkamer.  Ook een bestaande badkamer is hiermee eenvoudig van fraaie audio te voorzien, zonder breekwerk. De Sound-Bar kan zowel hangend als staand gestationeerd worden in een horizontale of verticale positie.   

De AquaSound is vanaf half november 2016 leverbaar.