hansa emotionwellfit milieu slider
Interieur / Badkamers

Van water naar welzijn

De ene kraan is de andere niet, dat bewijst specialist HANSA nogmaals met zijn innovaties. Zo brengt de designproducent als eerste het welzijn van hydrotherapie naar je badkamer. Ontdek het rustgevende en herstellende effect van water via de wetenschappelijke warm-koud-behandeling. Ervaar het genot van verschillende straaltypes tijdens het douchen. Of laat je verrassen door een excentriek kraandesign in je keuken…

Het unieke HANSAEMOTION Wellfit-systeem tilt welzijn naar een nog hoger niveau. Dit douchesysteem werd samen met gezondheidsexperts en kinesisten ontwikkeld en laat je het genezend effect van water aan den lijve ondervinden. De basis wordt gevormd door de HANSAEMOTION Wellfit-thermostaat, die in combinatie met de elegante douchekop en de HANSAACTIVEJET-handdouches voor het eerst de betrouwbare methode van warm-koud-waterbehandeling naar de privébadkamer brengt.

Er zijn drie behandelingsprogramma’s, individueel te kiezen. Bij de RECOVER-functie zorgen intensieve cycli van koud water voor een cooldown-effect, waardoor je spieren ontspannen – ideaal na het sporten. De RELAX-functie met lange fases van warm water heeft daarentegen een rustgevend effect en doet de bloeddruk en de stresshormonen dalen. Om de bloedcirculatie te stimuleren en extra energie te krijgen, is er de RELOAD-functie met evenwichtige prikkels van koud en warm water.

De hydrotherapie-behandeling stopt automatisch, na de beëindiging van het programma stroomt het water in de vooraf ingestelde temperatuur verder. Ook door een druk op de knop kan je de functie op elk moment onderbreken. En zelfs zonder de Wellfit-uitrusting overtuigt HANSAEMOTION. De zachte, ronde vorm van de onderkant van de thermostaat, de wandopbouw-montage en het oppervlak uit veiligheidsglas (in wit of grijs) aan de bovenkant dragen hiertoe bij.