slider
Interieur / Badkamers

Van hand- naar hoofddouche switchen

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Om je doucheruimte zo strak mogelijk te houden en je toch van al dat doucheplezier te laten genieten, introduceert hansgrohe RainSelect. Bij dit handige bedieningspaneel switch je snel en intuïtief tussen hand- en hoofddouche én tussen de verschillende straalsoorten.

Een klein wellnesswalhalla, daar evolueert onze doucheruimte steeds vaker naartoe. We kiezen niet langer voor één kleine handdouche in een donkere kleine cel, maar voor licht, ruimte en luxe. Zo hebben we naast de praktische handdouche vandaag vaak ook een royale hoofddouche, liefst mét keuze uit verschillende straalsoorten. Die laat ons afwisselend en naar wens genieten van een watervalstraal, een volumineuze regendouche of een verkwikkende plensbui. Bij hansgrohe gebeurt dat met één druk op de knop dankzij RainSelect.

Gemakkelijk bedienen

RainSelect laat je op een eenvoudige manier alle mogelijkheden van je douchesysteem bedienen. De grote knoppen van 70 x 70 mm maken het bedienen van de douche net zo gemakkelijk als bij een lichtschakelaar – puur intuïtief. Je hebt bovendien geen extra elektronische voorzieningen nodig, want de knoppen werken puur mechanisch dankzij de Select-technologie van hansgrohe.  

Naast de knoppen om de verschillende douchefuncties te bedienen, zijn er ook twee draaiknoppen die de sterkte van de waterstraal en de temperatuur bepalen. De handige houder voor de handdouche maakt een extra douchestang en dus extra boorwerk overbodig.

Wit, zwart of chroom

De RainSelect is beschikbaar in twee modellen voor de douche, en er is een uitvoering voor bij het bad waarin je ook kunt douchen. Je hebt de keuze tussen drie afwerkingen: wit, zwart en spiegelglas in een chroomkleurige metalen omlijsting.