Interieur / Badkamers

Spiegel, verwarming en handdoekdroger ineen

SuninX is een multifuntioneel toestel voor de badkamer te noemen.  Naast de functie van verwarming is deze verwarmer tegelijkertijd een spiegel, zorgt hij voor verlichting en doet hij dienst als handdoek droger. En dat alles voorzien van de modernste technieken. SuninX hanteert een drievoudige werking met straling, convectie en warmte-accumulatie. 

Infraroodverwarming

Infrarood verwarming geeft een aangenamere en intensere warmte dan luchtverwarming, want er is geen luchtcirculatie. Een infrarood verwarmer verwarmt immers rechtstreeks de objecten en personen in de ruimte en niet de lucht. Deze stralingswarmte zorgt voor een comfortgevoel van ontspannende warmte, elke keer wanneer je uit de douche of uit bad stapt. Het glas is een krachtige warmte-accumulator. De koeler hout de warmte vast, zelfs wanneer het toestel is uitgesteld.

6-in-1

De multifunctionele infrarood verwarming van Infralia combineert 6 technologieën in 1 apparaat.

Ledverlichting: de multifunctionele infrarood verwarmer heeft ingebouwde high-lumen ledlampen voor een aangename verlichting van uw badkamer.

Het verwarmingselement zorgt voor een snelle en aangename warmte. Binnen 5 minuten werkt het paneel op volledige kracht. Door de stralingswarmte verwarmt het de objecten en personen in de ruimte en niet de lucht.

Spiegel met anti-dampfunctie: Door de ingebouwde anti-dampfunctie is de spiegel binnen 30 seconden weer volledig helder. In een badkamer toch wel een zeer handige functie.

Handdoekendroger: het infrarood toestel is voorzien van beugels voor het drogen van handdoeken. Door de infrarood verwarming drogen de handdoeken snel en efficiënt. 

Luchtsterilisatiemodule: het infrarood paneel zorgt voor een schonere lucht in de badkamer. Omdat de muren en uw handdoeken sneller drogen, krijgen schimmels geen kans.

Slimme technologie: het verwarmingstoestel is voorzien van slimme technologie. Hij kan draadloos bediend worden of via de touch controls op het toestel zelf.

Een mini-model (30x70 cm en 180 Watt) heeft u aan 998 euro, een XL model (60cm x 1,2 meter en 720 Watt) aan 2.478 euro.