sensory sky wide
Interieur / Badkamers

Neem binnen eens een buitendouche

Van wind en van water, van water en wind: in de Sensory Sky Shower van Dornbracht trotseert u alle natuurelementen tijdens het douchen. De douche heeft een platte en wijde douchekop met aparte sproeiers voor lichaam en hoofd voor een deugddoend regengordijn. Maar er is nog meer … 

In geuren en kleuren

Uniek aan de Sensory Sky zijn de choreografieën, en het daarop afgestemde geur- en lichtspel. U kunt zo kiezen uit drie programma’s, die allen zijn geïnspireerd op de natuur. ‘Readjust’ bestaat uit nevel, warme regen en een zachte geur die doet denken aan droge bosgrond. ‘Rejoice’ heeft dan weer waterdruppels die glinsteren in alle kleuren van de regenboog, vergezeld van een poëtische geur. En ‘Release’ is een frisse maar intensieve zomerregen met een tropisch aroma. 

Douche of bad?

Naast de Sensory Sky Shower heeft Dornbracht nog een andere uniek systeem bedacht: de Horizontal Shower met zes ‘water bars’ die water naar beneden laten stromen terwijl u op een verwarmde steen ligt. Ook hier kunt u kiezen tussen drie programma’s: balancerend, opwekkend of ontspannend.