Interieur / Badkamers

Muziek beluisteren met je … spiegel

Wie wil er nu geen lounge-ervaring tijdens het baden of douchen. Dat vraagt heel wat extra’s zoals een radio, lichtsturing … Met de Smart Mirror regel je muziek en licht, krijg je gewichtsinformatie en houd je de tijd in het oog … oh ja, je kunt er ook jezelf in bewonderen. 

Badkamers staan meer dan ooit in het teken van relaxatie. Maar aangepaste meubels zijn een zeldzaamheid. Samen met designbureau Pilipili ontwikkelde Alke de SmartMirror: een multifunctionele spiegel. Nog nooit had een spiegelkast in deze prijsklasse zoveel functies aan boord, terwijl hij ook nog eens voldoet aan de strengste normen op het vlak van elektrische veiligheid in vochtige ruimtes.

Muzikale noot

De Smart Mirror kan je favoriete muziek afspelen via je smartphone, mp3 of de radio. Tevens is er achteraan een RCA-connector om het centrale HIFI-systeem of een bluetooth-module aan te sluiten. Helemaal handig is dat er in de centrale spiegel een opbergvak zit voor je iPod. Zin om de ochtend te beginnen met een rustig R&B nummer of juist met wat heavy metal?

Heldere blik

Een hete douche of bad genomen en je kunt nu niets meer zien in de spiegel? Vergeet het. De automatische spiegelverwarming zorgt voor een helder en zichtbaar oppervlak. Nog snel even scheren of opmaken is nu geen probleem meer. Wil je weten of je daar nog tijd voor hebt? Een klok in de spiegel geeft de tijd aan.

Een rij witte leds in de luifel zorgt voor licht dat egaal gespreid is en in tegenstelling tot halogeenlampen geen harde slagschaduw werpt. Ideaal dus om make-up aan te brengen. Ook onderaan de spiegel zit energiezuinige ledverlichting. Dit keer als sfeerschepper. 

Voor iedereen

De Smart Mirror is eenvoudig te bedienen. Alle instellingen, van het aanpassen van het volume tot het bijregelen van de lichtsterkte, gebeuren via het multifunctionele display in het middelste spiegelpaneel. Onderaan het paneel zit een bewegingssensor. Is de sensor actief, dan worden zowel de sfeer- als taakverlichting automatisch in- en uitgeschakeld.