pixel oriolbarri badmeubel badkamer compact wastafel wide
Interieur / Badkamers

Mini-badkamer? Deze wastafel past

Dit is de wastafel van Pixel, ontworpen doordesigner Oriol Barri.Het badkamermeubel heeft zijn naam niet gestolen: in vergelijking met andere badkamermeubels lijkt het wel microscopisch klein. Badkamermeubels zoals in deze reeks van Pixel worden steeds meer de realiteit in een tijdperk waarin badkamers almaar compacter worden.

Dat badkamers kleiner worden, is ondertussen een bekend fenomeen. Gelukkig springen meubeldesigner mee op deze trein. Zo ook Oriol Barri, het brein achter de Pixel-serie. De serie bestaat uit twee delen: zowel een uittrekbare wastafel als een spiegel waarachter opbergruimte schuil gaat. Wanneer het meubel niet uitgevouwen is, neemt het met zijn 16 cm diepte amper plaats in.

Handig én compact

De wastafel gebruiksklaar maken, is een eenvoudige klus. Het volstaat om aan de deur te trekken waardoor de spoelbak volledig uitgeschoven wordt. Onder de spoelbak is er een kleine opbergruimte voorzien. Onvoldoende? Geen probleem, want ook achter de spiegel kan u heel wat badkamerspulletjes kwijt. De Pixel-serie is handig én compact. De ideale oplossing voor uw minibadkamer.