aco douche met afvoerrooster wide
Interieur / Badkamers

Kies eens niet voor een douchegoot

Hoe voer jij het douchewater af? 9 kansen op 10 via het klassieke putje of een goot in de vloer of muur. In het nieuwe douchen ziet aco ons op een rooster staan. De producent ontwikkelde de ShowerDrain Walk-in, een douchebak van hoogwaardig elektrolytisch gepolijst roestvast staal met een vlak – in de vloer liggend – composiet rooster. Het composiet is een combinatie van 75% hout en 25% kunststof. Die samenstelling maakt het materiaal heel bestendig tegen douchewater met vaak agressieve zepen. En nog mooier: douchen op het rooster voelt aangenaam en warm aan de voeten aan. 

Ledverlichting

Mag je douche in het oog springen? Dan biedt ACO de mogelijkheid om de ShowerDrain Walk-in te combineren met ledverlichtingsbalken aan de lange zijden. Ook voor het rooster heb je de keuze: het is beschikbaar in de kleuren Timber en Coal. Omwille van zijn design en mogelijkheden kreeg de nieuwe douchebak een Red Dot Design award toegekend.

Onderhoudsvriendelijk

Doucheplezier alleen is niet alles wat telt. Ook na het wassen wil je de douche gemakkelijk reinigen. Nou, dat treft. Zowel de douchebak als het rooster zijn simpel te reinigen. De bak is voorzien van een onderbouw in PUR hardschuim, waardoor hij heel eenvoudig in te bouwen is. De aansluiting op een EasyFlow afvoerput met stankslot garandeert dan weer een snelle waterafvoer.