hansgrohe talis select wide
Interieur / Badkamers

Gedaan met kraantjes draaien

Al 100 jaar lijken kranen op elkaar. Toch slaagt Hansgrohe er nu in om revolutionair te zijn. Het brengt met Talis Select een mengkraan op de markt die warm en koud water mengt met een druk op de knop.

De bedoeling van de Select-knop op de mengkraan is het comfort en gebruiksgemak aanzienlijk te verhogen. Met één enkele druk op de knop kunt u de kraan openen en sluiten. Gedaan dus met draaien om het water te laten stromen.

“Waarom is dit handig?”, horen we u vragen. U hoeft niet langer te prutsen wanneer u handen ingezeept of vuil zijn. Gewoon even drukken en het water stroomt zonder dat u de kraan vuil maakt. Vooral omdat u de knop ook met uw arm of met de pols of de rug van uw hand kunt bedienen.

Temperatuur regelen

De temperatuur van de mengkraan is eenvoudig te regelen. Dit doet u door aan de knop van de kraan te draaien. Net zoals alle andere Hansgrohe-kranen is de Talis Select uitgerust met een EcoSmart-perlator waarmee u maar 5 liter water per minuut verbruikt. Zo bespaart u tot 60% water zonder comfortverlies. De Talis Select is verkrijgbaar in verschillende hoogtes voor ieder type wastafel.