Interieur / Badkamers

Er zit muziek in je handdoekdroger

Een oogstrelende radiator waar je je badhanddoeken omheen kan hangen, zodat ze heerlijk warm zijn als je uit de douche stapt. Wie wil dat niet? De nieuwe Sensium van Atlantic voegt daar nog een unieke dimensie aan toe: een perfecte geluidskwaliteit. Het toestel is eveneens uitgerust met ledverlichting en een intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie.

Een handdoekradiator – de naam zegt het al – heeft als grootste voordeel dat je handdoeken altijd heerlijk warm en droog zijn. Je kan er na het douchen je vochtige badhanddoeken aan ophangen, en na het douchen heb je altijd een warm omhullende handdoek en badjas bij de hand.

Ook een lust voor het oog

De designuitstraling van de Sensium versterkt de luxesfeer in je badkamer. De handdoekradiator neemt nauwelijks plaats in, rekent af met overal rondslingerende handdoeken, en de prachtig minimalistische, tijdloze vormgeving past perfect in bij elke stijl van badkamermeubilair.

Superieure klank 

De Sensium munt niet enkel uit door zijn comfort en esthetiek. De badhanddoekdroger zorgt bovendien voor een revolutionaire nieuwe dimensie in je badkamer. Stream muziek via je smartphone, en via de geïntegreerde luidsprekers komt  er een superieure geluidskwaliteit uit je handdoekdroger.

Laat het bad vollopen, steek een paar kaarsjes aan, en word helemaal zen met de geïntegreerde ledverlichting die eveneens op een stijlvolle manier is de handdoekdroger is ingebouwd.

Geen kilowattuur te veel

Sensium is op technologisch vlak het neusje van de zalm. Het toestel is te bedienen en te programmeren met de Cozytouch-applicatie op je tablet of smartphone. Zo bestuur je je thermisch comfort waar en wanneer je wil, en kan je ook je verbruik bekijken en analyseren.

Een intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie verlaagt automatisch de temperatuur van de handdoekdroger wanneer je niet in de kamer bent. Zo verbruik je geen kilowattuur te veel.

Sensium is verkrijgbaar in twee kleuren – gebroken wit en zwart – en in twee modellen, telkens met een vermogen van 1.750 watt en in een afmeting van 563 x 1.338 cm.

De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 1.525 euro, btw exclusief.