Interieur / Badkamers

Een spanplafond in de badkamer

Vind jij het moeilijk om voor de badkamer de beste afwerkingsmaterialen te vinden? De afwerking van het plafond vormt alvast geen struikelblok meer. Als plafondafwerking is een spanplafond uiterst geschikt wanneer je een strak resultaat beoogt. Het is snel geplaatst, en je kan perfect licht en geluid integreren.   

Een spanplafond beschikt overigens over deze eigenschappen:

  • Condenseert niet en kan temperatuurverschillen aan
  • Vormt geen schimmels of blazen
  • Is onderhoudsvriendelijk
  • Laat toe om er bv. ventilatieroosters in te verwerken
  • Maakt het mogelijk om probleemloos schuine kanten mee af te werken
  • Scheurt en verkleurt niet

Je kan een spanplafond plaatsen met een minimale opbouwhoogte van zelfs 1,8 centimeter. Met een beperkte ruimte wordt het plafond verlaagd.

Helemaal verlicht

Een spanplafond doet je badkamer letterlijk verlichten, en zorgt ook mee voor sfeer. De plaatser van het spanplafond tekent uit op welke plaatsen de verlichting de badkamer het best verlicht, met behulp van spots of strips.

Ledstrips kunnen omheen de doucheruimte geplaatst worden, en kunnen naargelang je mood van kleurtint veranderen. Inbouwspots kunnen de ruimte verlichten. Ook prachtig is een volledig verlicht plafond. Wil je van jouw badkamer een hemelse wellness maken? Dan is zelfs een sterrenhemel mogelijk.

Listen to the music

Ook geluid inbouwen is het overwegen meer dan waard. Vanuit het plafond komen jouw favoriete songs je tegemoet. De speakers komen op de juiste plaatsen in de ruimte te hangen, zodat het geluid mooi verspreid wordt. Je radio aanzetten of bluetooth inschakelen, of de volumeknop wat luider zetten? Met de afstandsbediening regel je het hele stereogebeuren.

Ook plannen voor je badkamer en je wil ze meteen sfeervol aanpakken? Contacteer Cemes voor een vrijblijvende afspraak of offerte