Interieur / Badkamers

Een nieuwe toiletervaring

We kennen allemaal al wel de toiletdouche: de waterstraal die uw achterste na het toiletbezoek reinigt. Grohe brengt met Sensia Arena een toilet dat niet alleen zorgt voor de persoonlijke hygiëne, maar ook voor de eigen hygiëne. Tal van comfortvoorzieningen maken de toiletervaring compleet.

De toiletdouche is in onze contreien nog niet echt ingeburgerd. Sanitairspecialist Grohe heeft zich voorgenomen daar voor eens en altijd verandering in te brengen. Ze doopten het toilet om tot het Spalet door Duits design en techniek te combineren met de Japanse spacultuur. Het eerste resultaat uit die oefening is de Sensia Arena, een uiterst compleet toilet dat drie functies verenigt: perfecte lichaamsreiniging, ultieme hygiëne en gebruikscomfort.
 

Perfecte lichaamsreiniging

Voor die perfecte lichaamsreiniging is de Sensia Arena uitgerust met twee douches. Er is een afzonderlijke arm voor de ladyspray – een speciale douchearm die zorgt voor een zachte reiniging van de vrouwelijke intieme zone - en een spray voor het achterste. De sterkte en de positie van de stralen zijn afzonderlijk in te stellen en per gebruiker te programmeren, net als de watertemperatuur. Een doorstroomboiler brengt het water instant op de gewenste temperatuur. Met behulp van een afstandsbediening of app roept u uw gewenste profiel op. De sproeiarmen laten ook toe met een oscillerende of massagestraal te werken. 

Ultieme hygiëne

Sensia Arena zorgt ook voor zichzelf. Het porselein is voorzien van een antistick coating. Die zorgt voor een super glad oppervlak, waardoor kalk zich niet kan afzetten op het porselein. Het materiaal blijft zo 100 jaar proper. Het doorspoelen van het toilet gebeurt op een nieuwe manier. Het spoelwater komt niet langer uit meerdere gaatjes onder de rand van het toilet, maar uit drie gaten die zo gepositioneerd zijn dat ze een vortexbeweging creëren. De kracht van die draaikolk verzekert een goede toiletspoeling. Ook de sproeiarmen worden gereinigd voor en na ieder gebruik.

Persoonlijk comfort

Naast het bedieningsgemak met de tablet of afstandsbediening is de Sensia Arena nog uitgerust met andere snufjes zoals: nachtverlichting, een automatisch openende en sluitende bril, een luchtdroger, geurafzuiging en een automatische spoelfunctie.

Benieuwd naar deze ultieme toiletervaring? Grohe lanceert de Sensia Arena vanaf 1 september op de Europese markt. En dat aan een - houd u vast – ongezien lage prijs: 2.200 euro.