Interieur / Badkamers

Digitale sanitairtechnologie

In de badkamers en keukens vindt een digitale revolutie plaats. Kranen en douches worden tegenwoordig uitgerust met allerlei innovatieve functies zoals digitale controllers om meer comfort en flexibiliteit te bieden en zo in te spelen op de persoonlijke behoeften en voorkeuren van de gebruikers.

Digitale sanitairproducten bieden talrijke voordelen in de dagelijkse praktijk. Zo bieden ze meer comfort, flexibiliteit, ergonomie en functies op maat. De GROHE F-digital-productlijnen voor keuken en badkamer zijn hierbij het neusje van de zalm met innovatieve extra functies.

GROHE F-digital voegt unieke functies toe aan elke wateruitloop:

Douche: De opwarmingsmodus is iets waar iedereen stiekem van droomt. Het licht op de digitale controller geeft aan wanneer de vooraf geselecteerde temperatuur is bereikt en het tijd is om onder de douche te gaan staan. 

Badkuip: De automatische badvulling vult de badkuip met de gewenste watertemperatuur en tot op het gewenste niveau - zo hoeft de gebruiker niet voortdurend in de badkamer te gaan kijken of het bad al vol is.

Wastafel: De geheugenfunctie slaat de instellingen voor voorkeurstemperatuur en -debiet op, zodat die op elk moment kunnen worden herhaald. 

Gootsteen: De vooraf instelbare veiligheidsstop maakt het mogelijk om de gootsteen in de keuken automatisch te vullen voor de afwas.