saunakast in boekenrek wide
Interieur / Badkamers

De kast in met de sauna

Droom je van een sauna in je badkamer of kleine appartement, maar zie je niet meteen de nodige ruimte? Stop je sauna dan gewoon in de kast. Klafs ontwikkelde met de S1-sauna een oplossing die zichzelf laat wegbergen op een diepte van 60 cm, mooi in lijn met een wandkast. 

De S1 sauna biedt uitkomst voor wie een sauna in een krappe ruimte wil integreren. De sauna kan ingeschoven worden op een oppervlakte van amper 1 m². Met één druk op de knop schuift de kast uit tot een functionele sauna van 1,60 meter diep.

Dat betekent dus dat je geen aparte kamer of een grote vrije ruimte in de badkamer hoeft te hebben om een sauna te plaatsen. De S1 kan even goed in de slaap- of bureauruimte … of zelfs een kastenwand in de leefruimte.

De vloerafwerking is van geen belang voor de S1. De sauna schuift geruisloos over tapijt, tegels of parket. Naast de gepatenteerde in- en uitschuiffunctie zijn er nog enkele opvallende technologische snufjes op de S1 sauna. Zo is er in de achterwand een gesofisticeerde luchtfilter die de lucht op een energiezuinige manier zuivert. En dankzij de sauna app, activeer je de sauna-oven op afstand zodat hij na een lange werkdag bij jouw thuiskomst al op temperatuur is!

In zijn uitgeschoven positie is de S1 sauna een volwaardige sauna met saunaoven (230 V of 400 V), ligbanken, opstapbankje, zandloper en thermometer. De S1 is beschikbaar in 3 groottes en voor de afwerking heb je de keuze uit maar liefst 5 verschillende houtsoorten. Zo kun je de sauna dus volledig aanpassen aan jouw interieur.

Wie nog meer luxe wil, kan de sauna uitbreiden met opties zoals bluetooth audio, kleurenverlichting of een vochtige sauna.