Interieur / Badkamers

De badkamer komt uit de kast

Almaar vaker blijven ouderen op latere leeftijd thuis wonen. Regelmatig zorgt dat voor praktische problemen. Bijvoorbeeld in de badkamer. Die is moeilijk bereikbaar of te groot. Het Nederlandse KipCare biedt nu een handige oplossing met een kast. 

De KipCareOne lijkt een normale kledingkast, maar is dat zeker niet. In de kast is namelijk een volledige badkamer geïntegreerd. Tot de badkameruitrusting behoren een douche, een wastafel en een toilet, stuk voor stuk met de nodige accessoires.

De badkamerkast is niet alleen beperkt in oppervlakte, ze biedt nog tal van andere voordelen. Zo is de KipCareOne toegankelijk met een rolstoel of een rollator. Het geheel is verder relatief onopvallend, waardoor je de kast overal kunt zetten. Bijvoorbeeld in de woonkamer of in de slaapkamer.

De installatie is vergelijkbaar met die van een wasmachine. Je hebt enkel wateraanvoer, -afvoer en elektriciteit nodig. Waar dat niet direct voorhanden is, kunnen installateurs dit regelen. De gebruikelijke installatie duurt ongeveer twee uur. 

Nog handig. Je hoeft de KipCareOne niet te kopen. Je kunt de kast ook gewoon huren. 

©KipCare