Interieur / Badkamers

Daphne is een manusje van alles

Deze kraan, die van designer Park Geun de naam ‘Daphne’ meekreeg, lijkt op het eerste gezicht slechts een kraan met een leuk design. Maar de multifunctionele Daphne heeft heel wat meer te bieden dan dat. Het is namelijk een handdouche die voor verschillende doeleinden kan dienen. Een must-have voor kleinere badkamers, iets wat almaar meer de realiteit wordt. 

Daphne is voorzien van een doucheslang die netjes weggestopt is in de wastafel en dus nooit in de weghangt of een slordige indruk opwekt. De kraan kan losgemaakt worden van het badkamermeubel en op die manier dienen als handdouche, maar ook hands free douchen is een optie. De douchekop is voorzien van een magnetische strip en kan dus gemakkelijk  vastgemaakt worden op een hogere plaats zoals het plafond. Gemakkelijk én het kost vrijwel geen moeite. 

Drie in één

Daphne kan dus perfect dienen als douche, handdouche en kraan. Met deze drie functies in één bespaart u heel wat plaats uit in de badkamer want een lavabo en douche kunnen perfect gecombineerd worden. En de douchekop is niet alleen multifunctioneel, hij ziet er ook nog eens heel leuk uit. Een simpel, maar mooi design.