duscholux douche wand slider
Interieur / Badkamers

Bekleed de douche met foto’s of motieven

Badkamerspecialist FACQ stelt PanElle van Duscholux voor: dé manier om de badkamer makkelijk om te vormen tot een echte wellnessoase. De wanden van de doucheruimte of zelfs alle wanden van de badkamer bekleden met eigen foto's, tekeningen van de kinderen of een visueel ontwerp: dat doet wegdromen, zeg nu zelf…

Dankzij de vele kleuren en mogelijkheden die het PanElle-systeem biedt, wordt de renovatie van de badkamer een waar plezier. Naast de elf standaardkleuren en de acht beschikbare designpatronen kan de kleur van de platen ook gekozen worden uit de 195 kleuren van het omvangrijke RAL1-kleurenpalet.

Het is ook mogelijk om de badkamer te personaliseren met persoonlijke foto's: beelden in hoge resolutie zijn uitstekend geschikt voor een afdruk op de PanElle-bekleding. Voor een geslaagd esthetisch effect worden de platen aan elkaar verbonden met aluminium profielen of met voegen in de kleur van de platen.


Snelle installatie

Het modulaire PanElle-systeem, dat makkelijk in bestaande kamers kan worden ingepast, biedt de ideale oplossing voor wie snel zijn badkamer wil renoveren. De designplaten kunnen heel makkelijk op de bestaande ondergrond worden aangebracht. De hardschuimplaten met acrylcoating worden ter plaatse gesneden en vervolgens met een speciale 2 componentenlijm op de bestaande tegels gekleefd.

Extra pluspunt is dat PanElle gemakkelijk te reinigen is. De panelen zijn water- en schokbestendig en krasvast.