levis levis ambiance slider
Interieur / Afwerking

Zomers oranje als mood booster

De zon is opnieuw meer van de partij en om eerlijk te zijn: die extra vitamine D kunnen we toch goed gebruiken. Toch even geen zon aan de hemel? Als alternatief kan je je laten omringen door warme, zomerse tinten. Zo geeft de kleur oranje energie en stimuleert het de creativiteit. Een échte mood booster dus en een uitstekend alternatief bij een afwezige zon! Is de zomer voorbij? Geen nood, ook in de herfst blijft oranje een prachtkleur.

1. BuzziCactus van BuzziSpace

Deze cactus prikt niet. De BuzziCactus is een vrolijke scheidingswand die je ook als prikbord kunt gebruiken. Bovendien zorgt hij voor een betere akoestiek in je ruimte. Vanaf € 985 excl. btw.

2. 3D-collectie Arte

Met de nieuwe gewaagde 3D-collectie Spectra van Arte creëer je diepte, met een optische illusie als resultaat. Muurbekleding Carrelage uit de collectie Spectra van Arte: € 219/meter.

3. Moon Birdy van hülsta 

Met Moon Birdy tovert je donkere tuin om tot een gezellige buitenplek met een grappig accent. Afmetingen (l x b x h): 82 x 55 x 48 cm. Gewicht: 5,6 kg. Richtprijs: € 199 (warmwitte ledlamp inbegrepen). Optioneel: ledlamp met kleursturing en afstandsbediening voor € 25.

4. Levis Ambiance

Combineer oranje met een neutralere tint voor een luchtig resultaat. Levis Ambiance Muur Extra Mat Mix – verkoopprijs vanaf € 29/liter.

5. Elleen cocktailfauteuil

Een draaibare cocktailfauteuil met kruisvoet: meet Eileen! Eileen van Durlet, vanaf € 1726.