slider
Interieur / Afwerking

Luxeprint chinoiserie maakt zijn comeback

Dit seizoen reisden de ontwerpers van Arte oostwaarts om zich te laten inspireren door de trend van de chinoiserie. Hoewel chinoiserie al een hot topic was op de catwalk, is het niet simpel om deze stijl naar een interieur te vertalen. Arte gaat de uitdaging aan en toont de kracht van sierlijk borduurwerk op je muur. Het resultaat? Een reeks van weelderige prints met een knipoog naar de oosterse esthetiek in een luxueuze, hedendaagse interpretatie.

Met dit dessin uit de collectie Curiosa hoef je geen kilometers te reizen om op ontdekkingsreis te gaan. In de vorm van prachtig uitgedoste paradijsvogels en pauwen haalt Lotus de charme van verre tropische oorden naar je interieur. Het natuurtafereel is een ware ode aan de chinoiserie. Samen met de structuur van geweven gras wakkert deze print je reislust naar onontdekte oorden alleen maar aan.  

Lotus is verkrijgbaar in 3 tinten: offwhite, denim blue en dusky pink.

Kraanvogels

Voor Crane uit de collectie Takara liet Arte zich inspireren door de pracht van kraanvogels in hun natuurlijke habitat. De vogels lijken van de rijkelijk geborduurde stof van katoen en linnen af te vliegen. De muurbekleding wordt op artisanale wijze vervaardigd en met de grootste zorg met de hand aangebracht op de vliesdrager. In combinatie met intense kleuren zoals warm oranje en luxueus zwart wordt je interieur vanzelf ondergedompeld in de bruisende sfeer van de chinoiserie trend. 

Crane is verkrijgbaar in zachte beigetinten, warm oranje en classy zwart