slider
Interieur / Afwerking

De tropische wereld bij je thuis

Roomblush stelt zijn nieuwe behangcollectie ‘Tropical’ voor. En die toont zich bijzonder kleurrijk en eclectisch. Van weelderig bladerdek over appelsienenveld tot tropisch terrazzopatroon: met Hacienda, Zumo, Zostera en Terrazzo haal je de wereld in huis.

Voor de creatie van haar nieuwe collectie ‘Tropical’ haalde designer Eline Rousseau wereldse invloeden door haar Roomblush-filter. Vooral Spaanse, Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse invloeden zijn zichtbaar. Het resultaat is tegelijk fris, catchy, zuiders en kleurrijk. Zo is er Zumo, het nieuwe behangpapier met appelsiendessin. Terrazzo spreekt dan weer aan met zijn grafische terrazzopatroon in warme aarde- en grijstinten of pastelkleuren. Tropical bestaat verder uit Hacienda en Zostera, die in een tropisch natuurthema steken. De één werd geïllustreerd met een fijn, fris bladerpatroon, de ander toont een donker, kleurrijk en weelderig bladerdek.  In totaal zijn er vier zijdezachte DIY-behangen die je makkelijk zelf kan lijmen op de muur. Hacienda en Terrazzo zijn verkrijgbaar in twee kleurvariaties. 

De wereld in huis

Een snel veranderende wereld, en het positieve effect van het digitaal delen van kennis en inspiratie heeft Eline aangezet tot de creatie van ‘Tropical’. De vervaging van grenzen zorgt immers voor een eclectische wereld. Dat zie je niet alleen als je bijvoorbeeld naar de bevolking kijkt, maar ook naar de interieurs. Afrikaanse, Scandinavische, Zuid-Amerikaanse invloeden worden gecombineerd, gemixt en gematcht. Het resultaat zijn huizen met pit en heel veel eigenheid.