Interieur / Afwerking

De kleur van het jaar 2019

Kruidig honingbruin met subtiele hints van amber en gouden nuances. Volgens het Global Aesthetic Center (GAC) van AkzoNobel, moederbedrijf van Levis, is Spiced Honey dé Kleur van het Jaar 2019. 

Spiced Honey heeft een warmoranje ondertoon die perfect aansluit bij het thema "Let the light in." Een verfijnde, neutrale kleur die tegemoet komt aan het groeiende verlangen naar verandering. Spiced Honey bezit de kwaliteit om mee te evolueren met zijn omgeving: vantijdloos wanneer ze wordt gecombineerd met andere naturellen tot stimulerend en energierijk in combinatie met een fris palet. Afhankelijk van de lichtinval en de kleurencombinaties completeert de Kleur van het Jaar 2019 op deze manier een breed spectrum aan interieurstijlen.        
                   

Let the light in

De zoektocht naar de trendkleur begint elk jaar bij het Global Aesthetic Center (GAC) van AkzoNobel. Onder leiding van Heleen van Gent bundelen de kleurspecialisten van het GAC hun krachten met internationale designexperts. Samen nemen ze de nieuwste maatschappelijke trends onder de loep en die inzichten vertalen ze vervolgens naar de nieuwe Kleur van het Jaar. Deze keer viel vooral één overkoepelende tendens op: we ervaren met zijn allen een hernieuwd gevoel van positieve energie en optimisme. Er heerst een open verlangen om elkaar opnieuw de hand te reiken en te streven naar verandering. De nieuwe Kleur van het Jaar van Levis sluit perfect aan bij dit fenomeen en maakt  zo zelf ineens deel uit van een hele sociale verandering.  Spiced Honey, gekozen door AkzoNobel, belooft traditioneel één van de toonaangevende tinten te zijn die we ongetwijfeld terug zien in mode en design.

De Levis Ambiance Trend Collection 2019 is een pittig kleurenpalet waarin Spiced Honey centraal staat. Met de 10 kleuren uit deze collectie wordt ons huis terug een plek die aanzet tot actie, waar we de tijd nemen om zaken uit te proberen. De speelse, pop-y Ambiance Trend Collection 2019 is een uitgebalanceerde mix van dynamisch rood en groen, zachte tinten roze en blauw en neutralen zoals wit en grijs. De gouden accenten van de honingzoete Kleur van het Jaar zorgen ervoor dat het kleurenpalet warm en uitnodigend blijft.

Beschikbaar in alle Levis-winkels met een mengmachine. Vanaf 29 euro voor 1 liter muurverf. Vanaf 1 oktober ook verkrijgbaar als Levis Ambiance Colour Tester, in de winkel of op levis.info