piano lithoss schakelaars
Interieur / Afwerking

Zit er muziek in deze schakelaar?

Lithoss maakt er een punt van om mooie designschakelaars te ontwikkelen. Met deze ‘Remorkable switch’ overtreffen ze zichzelf. David Dos Santos ontwierp de opmerkelijke schakelaar op vraag van Lithoss. 

Dos Santos baseerde zich voor deze schakelmateriaalreeks op een pianoklavier. Want naast een schakelaar biedt de lijn ook stopcontacten. Het ontwerp verheft de schakelaar van een banaal gebruiksvoorwerp tot een mooi en futuristisch element in het interieur. Een uitgangspunt van Dos Santos was het vermijden van een frame. Het resultaat is een sober, eenvoudig en zuiver design. Bij het zien wil je echt de pianotoetsen aanraken. Het design laat zich ook perfect integreren in elk interieur, zowel klassiek als modern.

De Piano-reeks is heel veelzijdig en kan met zowat iedere RAL-kleur worden gecombineerd. Je hebt de vrijheid om Piano te personaliseren door er tekst of iconen op te laten printen of graveren. Zo heb je gegarandeerd een uniek product. Wil je het nog exclusiever? Laat dan een led-module integreren om een stijlvol effect in het donker te creëren.