Interieur / Afwerking

Weg met water- en schimmelvlekken

Een extra slaapkamer in de kelder of een speelruimte in het tuinhuisje? Het lijkt misschien een vreemd idee, maar tegenwoordig is elke meter extra woonruimte mooi meegenomen. Anekdotes genoeg over vochtige of beschadigde ruimten met water- en schimmelvlekken tot gevolg. Gelukkig schiet de Zinsser-collectie daar te hulp: de innovatieve primers en verven beschermen je leefruimte en isoleren meer dan 101 sporen van vuil.

Nu de huis- en bouwprijzen torenhoog prijken is herbestemmen een relatief goedkope en opkomende manier om plaats te winnen. Maar vocht- en schimmelproblemen of littekens uit vorige decennia, zoals roest of roetvlekken, zorgen vaak voor problemen. Om die voor eens en altijd weg te werken en weg te houden, zijn er de Zinsser-primers en verven. Meestal zonder vooraf te schuren én met een milieuvriendelijk karakter start je zo je interieur met een schone lei. 

Als wasplaats, hobbyruimte, wijnkelder of home cinema. Ideeën genoeg om de vergeten ruimten in je huis om te toveren tot trendy leefruimte. Geen simpele verbouwing, maar met Zinsser wordt de renovatie al heel wat minder omslachtig. De primers kleuren de muren spierwit of pastelkleurig - ongeacht de kleur van de ondergrond - en zetten zich vast op vrijwel elk oppervlak: van metaal tot hout over glas en oude, glanzende verf.