slider
Interieur / Afwerking

Trend in bloei: floral fantasy

Met de eerste lentebriesjes komen de bloemenprints uit de modewereld overgewaaid naar het interieuruniversum. Weelderige bloemen zijn niet meer weg te denken in huis. De speelse lijnen spreken tot de verbeelding en halen een romantische sfeer in huis. Bye strak wit, hello gezellige bloemen.

Om je hele interieur nieuw leven in te blazen, hoef je lang niet alles te veranderen. Geef je muren een nieuwe look en je komt al een heel eind. Omgeven door een weelderig boeket bloemen ogen de wanden van je interieur fleurig en fris.

Excentrieke muren

Voor iedereen die het gehad heeft met brave en inspiratieloze muurbekleding, is Euphoria uit de collectie Curiosa van Arte de oplossing. Het dessin bestaat uit excentrieke bloemen- en vogelprint in een aparte tekenstijl.

€ 169 per rol van 10,05 m x 1,00 m.

De mooiste lentetaferelen op je muur

Een extravagant dessin met een Japanse toets, dat is muurbekleding Sakura uit de collectie Flavor Paper for Arte. De lentebloesem staat symbool voor de schoonheid en de vergankelijkheid van het leven. Deze stijlvolle print combineert de Japanse sereniteit met de romantische bloementrend.

Vanaf € 189 per rol van 10,05 x 0,70 m.

Tijdloze klassieker

HOOKEDONWALLS steekt met Classy uit de collectie Classy Vibes het klassieke damastpatroon in een modern jasje. Gedurfde kleurencombinaties als okergeel en babyblauw of felroze met diepzeeblauw toveren menig interieur in een oogwenk om tot een luxueuze suite.

€ 89 per rol van 10,05 x 0,70 m.