piccadilly 3d tegels geel
Interieur / Afwerking

Tactiele wand

Na het behang in 3D presenteren we je de keramische tegels in 3D. En deze kun je zonder het speciale brilletje bekijken en zelfs voelen.

De Poolse fabrikant Tubadzin liet zich inspireren op Piccadilly Circus in Londen om een wandtegelcollectie met een veelvoud aan vormen en mogelijkheden te creëren. De hoofdtoon in de collectie zijn rechthoekige tegels in zwart en wit. Zandkleurige en gele tegels laten je toe een kleuraccent te maken.

Uitspringende tegels

Maar het zijn de andere tegelvarianten die de collectie echt bijzonder maken. Een hele waaier aan rechthoekige en vierkante tegels met verschillende reliëfs geven je de vrijheid om je wand in 3D aan te kleden. Je kunt een ritmisch of een wild patroon maken met de uitstulpende tegels.

Spiegeltje, spiegeltje

Wie echt wil opvallen kan de tegels combineren met bijzondere spiegeltjes in de rechthoekige en vierkante tegelformaten. Het type Victoria bevat zelfs geïntegreerde ledverlichting. De echte Londen-lovers kunnen zelfs een patroon van de Big Ben in hun tegelwand verwerken.

En voor wie dat nog niet gek genoeg is: wat dacht je van vloer- en wandmozaïeken in dezelfde kleuren om de collectie te vervolledigen?