h7 evo zen blanc slider
Interieur / Afwerking

Stilste pelletkachel met ventilatie

Hoben verwelkomt de stilste pelletkachel op Belgische bodem. Om de warmte te verspreiden hebben pelletkachels een ingebouwde ventilatie. Die veroorzaakt vaak geluidshinder. Hoben daarentegen verhielp dit euvel met een stil systeem: doordat de Hoben ventilatie van top kwaliteit op een zeer gecontroleerd toerental draait, is het geproduceerde geluid geminimaliseerd. Hoben mag zich dan ook de stilste pelletkachel met ventilatie op de markt noemen. Gezellig een boek lezen en genieten van echte warmte en een mooi vlammenbeeld is dus perfect mogelijk.

Autonoom en haarfijn afgesteld

Met 7 instelbare temperatuurzones is de Hoben haarfijn te regelen naar wens. Het speciale ICS systeem detecteert de kleinste temperatuurverschillen en past het vermogen aan de echte warmtebehoefte aan. Ideaal voor de kleine schommelingen in sterk geïsoleerde huizen. Dankzij deze optimale temperatuurregeling is het comfort van een Hoben pelletkachel niet te evenaren. Stel de gewenste temperatuur in en klaar! Waar de meeste pelletkachels elektriciteitsafhankelijk zijn, kan de Hoben kachel ook aangesloten worden op andere energiebronnen zoals zonnepanelen. Bij plotse stroomuitval kunnen ze rekenen op een innovatief noodsysteem op batterijen. 

Twee vermogens

De Hoben pelletkachels zijn beschikbaar in twee vermogens. De H5 reeks heeft een vermogen tussen 1.9-6.3 kW en garandeert een autonomie van 13.5-61 branduren. De H7 kachels hebben een vermogen tussen 2.4 en 8.3 kW en branden zo’n 11 tot 55,2 uur autonoom.

Kleur en variatie

Door hoogwaardige materialen te gebruiken voor de afwerking, krijgt ieder model zijn eigen look. Van gekleurd inox, tot strak graniet of composiet steen en nog veel meer.   Zo zegt de H7 evo zen noir intense zegt het zelf: het zwart granieten kleed met ledereffect combineert uitstekend met de gietijzeren voorzijde. ‘A classic beauty’.  Deze is er aan een prijskaartje van 6.390 euro.