santana wide
Interieur / Afwerking

Ruwe bolster aan de muur

Bij wandbekleding in kurk komt onze fantasie niet verder dan platte tegels in verschillende kleuren. Santana bewijst dat die uitstraling ook sexyer en gedurfder kan. De kurkfabrikant pakt uit met Maximo: een collectie wandtegels met het natuurlijke, ruwe uitzicht van de kurkschors.

Houdt u niet van gewoontjes? Zoekt u altijd naar dingen die uit de band springen? Ontdek dan Maximo. De wandtegels zijn vervaardigd uit de bast – de binnenkant van de schors – van de kurkeik. Die bast heeft een grillig reliëf en dat wordt mooi vertaald in de tegels. En doordat de bast er nooit hetzelfde uitziet, is iedere tegel ook uniek.

 

Van alle stijlen thuis

Het ligt voor de hand dat dit ruwe reliëf van het authentieke natuurproduct perfect past in een landelijke woonstijl. Maar ook in een strak interieur komt de eigenzinnigheid van Maximo tot zijn recht.

Maximo is beschikbaar in grote rechthoekige tegels van 30 bij 90 cm die zowel in horizontale als in verticale richting geplaatst kunnen worden. Opgelet, de tegel is alleen geschikt voor droge ruimtes omdat de tegels geen afwerking kregen.