Interieur / Afwerking

Op schattenjacht onder water

De onderwaterwereld blijft fascineren. De zee telt immers eindeloos veel verborgen schatten. Het krioelt er van de zeedieren, kleurrijke koralen en weelderige planten die samenleven in een sprookjesachtige onderwaterjungle. Hoog tijd voor een duik in het diepe met Hidden Treasures, de nieuwe collectie behang van HookedOnWalls.


Onderwaterjungle

Raak je snel betoverd door een aquarium vol zeediertjes? De zeebodem krioelt van het leven. Je zou voor minder leren diepzeeduiken. Met Seahorse ga je op ontdekking tussen de zwierige waterplanten, op zoek naar kleine zeepaardjes, schelpen en zeesterren. De onderwaterjungle wacht je op!. Seahorse wacht op jou in vier kleurvariaties.

Van links naar rechts in beeld: de collectie Float, Meduse en Mermaid

Het karakter van de barbeel

De barbeel is een van de meest opvallende vissen die er bestaan. Zoals hij erin slaagt vijvers en aquaria te sieren, zo tovert Float je muren om tot een waar spektakel. De dessins van Float hebben contrastrijke kleurencombinaties om het karakter van de barbeel extra in de kijker te zetten.

Tentakels

Kwallen kom je liever niet tegen tijdens een zwempartij, maar aan de muur zijn ze gelukkig ongevaarlijk. De mysterieuze beestjes bewegen zich voort aan de hand van pulserende bewegingen die tot in de tentakels nazinderen. Dat fascinerende ritme komt terug in Meduse, een ode aan de eigenzinnige look van kwallen. Meduse is te verkrijgen in drie kleurvariaties.

De kleine zeemeermin

Een van de meest sprookjesachtige dessins is zonder twijfel Mermaid. De kleine zeemeermin groeide uit tot een echte dame die zelfzekerder oogt dan ooit, met haar golvende lokken en vloeiende staart die haar sensuele kantjes in de verf zetten. Met een zwoele blik in de aanslag neemt ze je interieur moeiteloos over.