Interieur / Afwerking

Neutralen vallen weer op in het interieur


Foto: Swiss Sense

Het wit in het interieur maakt plaats voor neutralen. Zacht, subtiel, makkelijk te combineren met sterke kleuren, maar met meer warmte dan strak wit. Roze - overgewaaid vanop de catwalk - neemt de bovenhand in het palet. Van beige over poederroze tot nude en vieux rose: de 'nieuwe neutralen' zijn er om te blijven.

Omdat neutralen mooi matchen met heel wat sterkere kleuren, kan je ze makkelijk als accenten toevoegen in je interieur. Denk aan kussens, poefjes, een schakelaar of behang voor een accentmuur: accessoires in zachte kleuren kunnen voor de juiste balans zorgen in het kleurenpalet.

Door hun zachtheid lenen neutralen zich ook perfect tot een grotere rol in je interieur. Niet enkel een accentmuur, maar een groot stuk van een ruimte in vieux rose bijvoorbeeld. Ga voor een groot meubel in een zachte tint roze of mooi beige voor een eyecatcher die zowel subtiel als dominant is.


Foto's: Leolux (boven) en Levis

Ook voor buiten

Voor de aankleding van buitenruimtes zijn neutralen zeer dankbare kleurtinten. Van buitentafels tot terrasoverkappingen: voor onze buitenruimtes willen we graag kleuren die mee opgaan in de omgeving.
Foto: Manutti