grdpr105 slider
Interieur / Afwerking

Mat blijft mat, ook na reinigen

Wie houdt van matte muurverf kent het fenomeen wel: ook al is de verf ‘afwasbaar’, bij het schoonmaken vervang je vaak de ene vlek door een andere. Met dat euvel heeft Sigma komaf gemaakt. De Sigmapearl Clean Matt is een hoogwaardige matte muurverf, reinigbaar zonder ‘opglanzen’. 

Reinigbaarheid

Sigmapearl Clean Matt beschikt over de Easy Clean Technology, die de verf een hydrofoob en lipofoob karakter geeft. Dat betekent dat de verflaag waterige en vette vervuilingen afstoot. De vervuiling blijft dus op de verflaag liggen en trekt er niet in. Een belangrijk gegeven, aangezien dit product wordt toegepast op plaatsen waar hygiëne een belangrijk criterium is.

Voortaan kan je dus ook - zonder sporen na te laten - koffie, wijn, lipstick, mosterd, ketchup en balpeninkt verwijderen, want op al deze stoffen werd de verf grondig getest.  Vaak volstaan water en een neutraal schoonmaakmiddel. Levert dat niet het resultaat op dat je wenste, dan is er het speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddel Sigmapearl Cleaner.

Sigmapearl Clean Matt kan worden toegepast op zeer uiteenlopende ondergronden zoals metselwerk, beton en gips, stucwerk, structuurpleisters en glasweefselbehang en uiteraard ook over muurverflagen die goed hechten.

Sigmapearl Clean Matt is verkrijgbaar in hoeveelheden van 1 liter, 2,5 liter, 5 liter en 10 liter.