slider
Interieur / Afwerking

Levering op hoogte vrijwaart tuin en gazon

Je wilt een zwembad laten aanleggen, of een carport laten plaatsen, maar je bent nogal gesteld op de huidige goede staat van de tuin? Dan is het niet gewenst dat een kipwagen je terrein komt opgereden en het gazon aan flarden rijdt.

Paesen beton heeft voor dit type leveringen een unieke doseerkipper in zijn wagenpark. De doseerkipper heeft als voordeel dat losse materialen zoals dakgrind, chape, stabilisatie, siergrind ter plaatse kunnen worden gelost zonder dat dit via een betonmixer moet gebeuren.

Het is ook de ideale oplossing voor een dakterras of plat dak om grind of ballast te laten leveren. Met een kraan wordt het materiaal gewoon over je dak heen gebracht. De kraanwagen hoeft zich ook hier niet op je terrein te begeven of je hoeft geen tientallen keren met kruiwagens op en af te rijden.

Propere materialen

Dankzij de doseerkipper blijft niet alleen het hele terrein mooi proper. Ook de aangebrachte materialen blijven zeer zuiver en zijn beter verwerkbaar. Zo vormt zich geen bolvorming in de chape of stabilisé, toch het grootste probleem bij het leveren van deze materialen met een traditionele mixer.

Uitschuifbare telegoot

Paesen beton beschikt over een volledig uitgebreid en modern wagenpark zoals ook een telegoot. Met de telegoot is het mogelijk om stortklaar beton tot negen meter ver te lossen met zowel een vierasser als oplegger. De uitschuifbare losgoot is ook radiografisch bestuurbaar, waardoor het de ideale oplossing is voor verschillende werfsituaties zoals het leveren in een hal, tuinhuisjes, funderingen op volle grond, … 

Beton bij u thuis

Bekijk hier de levering van betonmogelijkheden bij u thuis. 

Info via 011 52 36 54 of stel uw vraag via ons contactformulier