novelionature pure 6 slider
Interieur / Afwerking

Ijzersterk behang

Drukbezochte ruimtes hebben veel onderhoud nodig. Zo worden muren snel vuil of beschadigd door bijvoorbeeld stoelen of schoenvegen. De kost om de muren te herstellen of te vervangen kan je nochtans makkelijk vermijden. Door te kiezen voor Novelio Nature van Arte haal je ijzersterke muurbekleding in huis die er elke dag gloednieuw uitziet!

Novelio Nature bestaat uit glasweefsel, waardoor het extreem slijt- en stootvast, niet brandbaar en afwasbaar is. Interessant voor openbare ruimtes, maar evengoed voor thuis. Met Novelio Nature vermijd je vlekken, krassen of beschadigde muren.

Elegante dessins

En het is niet omdat het product duurzaam is, dat het geen streling voor het oog mag zijn. In tegenstelling tot bestaand glasvezelbehang dat je nog moet overschilderen, bestaat deze reeks uit vier stijlvolle dessins, telkens in zes kleuren. Glasweefsel associeer je niet meteen met een zachte uitstraling, maar de dessins van Novelio Nature bewijzen dat dit stevige materiaal ook elegant kan zijn. Daarom is dit behang ook prima op z’n plaats in privéwoningen.