levis cf18 livingroom3 after heart wood clouded dreams fresh laundry slider
Interieur / Afwerking

Heart Wood is "kleur van het jaar 2018"

De kleur van het jaar 2018 wordt ‘Heart wood’ en staat voor ‘een vergrijsd roze met hints van cacao en paarse nuances.’ De kleur moedigt aan om van je huis een comfortabel nest te maken waarin je je kunt terugtrekken.

Volgens het Global Aesthetic Center van AkzoNobel, moederbedrijf van verfmerk Levis, vertegenwoordigt Heart Wood de warmte van natuurlijk hout – een warmte waarnaar we verlangen in deze snel veranderende, onzekere tijden. A welcome home.

‘De Kleur van het Jaar 2018 vertegenwoordigt de mood van het moment’, zegt Heleen van Gent, Creative Director bij het Global Aesthetic Center van AkzoNobel. Heart Wood en de bijbehorende Ambiance Trend Collection helpen de consumenten een thuis te creëren die écht uniek en van hen is. Een warm, gezellig huis dat een gevoel van veiligheid en zekerheid uitstraalt.$ 

De Ambiance Trend Collection 2018 bestaat uit tien kleuren: Heart Wood, Fresh Laundry, Blue Greyhound, Blueberry Pie, Clouded Dreams, Morning Latte, Aloe Green, Early Bird, Cotton Feel en Freckle Beige.

Ook verkrijgbaar in de Levis Ambiance Colour Testers. Vanaf 12 september via de webshop en vanaf 1 oktober in de winkel. Meer info over de testers hier.

Beschikbaar in alle Levis-winkels met een mengmachine. Vanaf 29 euro voor 1 liter muurverf.