slider
Interieur / Afwerking

Gemakkelijk te plaatsen wandbekleding

Unilin division panels staat al jarenlang bekend om zijn pioniersrol op het vlak van technische en esthetische innovaties. De specialist in innovatieve oplossingen voor de bouw- en interieursector heeft zopas zijn succesvolle collectie ClicWall helemaal 2018-proof gemaakt. De wandpanelen bieden nog meer mogelijkheden tot creatieve vrijheid – het gamma telt nu maar liefst 106 verschillende afwerkingen, waaronder realistische hout- en betondesigns. En ook op technisch vlak staat ClicWall niet stil: dankzij het geoptimaliseerd klikprofiel verloopt de plaatsing steeds vlotter.

Kenners beschouwen ClicWall als een duurzaam, hoogkwalitatief wandbekledingssyteem doordat een vlotte, eenvoudig plaatsing resulteert in een unieke wand met een innovatief design.

De mdf-panelen zijn aan weerszijden voorzien van een melaminelaag, waardoor ze krasbestendig en spatwaterdicht zijn. ClicWall is bijgevolg bijzonder gemakkelijk in onderhoud en behoudt jarenlang zijn oorspronkelijke uitzicht. Al deze eigenschappen maken van ClicWall een product dat uitstekend geschikt is voor hotels, winkelketens, ziekenhuizen, burelen, scholen en andere omgevingen die intensief worden gebruikt.

De look & feel van echt hout 

Binnen interieurinrichting wint het gebruik van hout met de dag aan populariteit. De ontwerpers van Unilin hebben zich hierdoor graag laten inspireren. De nieuwste aanwinsten in het ClicWall-gamma zijn niet alleen qua uitzicht nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ze voelen bovendien levensecht aan. Alles wat zo kenmerkend is voor hout wordt uiterst nauwkeurig nagebootst. Het resultaat: een muuroppervlak met de look & feel van echt hout en bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. 

Nog gemakkelijker te plaatsen

Omdat plaatsingsgemak voor Unilin centraal staat, werd recent het klikprofiel geoptimaliseerd. Het nieuwe, gepatenteerde profiel is volledig compatibel met het vorige, zodat beide door elkaar kunnen gebruikt worden en de introductie in de markt feilloos verloopt. Een paraffinestrookje doet de panelen nog makkelijker in elkaar glijden. Een stippellijn duidt aan waar er geschroefd of geniet moet worden. Het gevolg? Een nog sneller en netter eindresultaat.