slider
Interieur / Afwerking

Een trapje hoger in beton en staal

Een kruising tussen een rechttoe rechtaan industriële look van 'what you see is what you get' en de gezellige warmte van een natuurlijk materiaal zoals hout. De Wallclimber en de Pure trappen van Genico onderscheiden zich vooral door hun 'on-trapse' kenmerken. Ze zijn licht, een streling voor het oog, een toegevoegde waarde voor het interieur, een spannend design dat de ruimte bespeelt.

Zwevende trap in mineraal beton

De Wallclimber Concrete is een variant op het bestaande gamma van Wallclimber, die ook verkrijgbaar is in hout en Corian®. De uitvoering in mineraal beton sluit aan op de huidige woningtrend van betonnen vloeren of keukens met een betonnen werkblad. Voor een optimale symbiose tussen trap en leefruimte is keuze uit verschillende betontinten mogelijk. De treden zijn getest en goedgekeurd op 30 jaar gebruik met een belasting van 300 kg per trede in snelbouwsteen.

Pure Wood Steel: stalen frame met houten bekleding

De collectie Pure is precies zoals de naam aangeeft: de zuivere essentie van een trap in zijn uitgepuurde vorm. De Pure Wood Steel combineert twee materialen die momenteel in trek zijn: staal en hout. De zeer fijne zwevende trap met gesloten treden heeft een stalen frame in een RAL-kleur naar keuze, dat wordt bekleed met eiken treden, in een behandeling naar keuze. Mooi esthetisch detail: de eerste trede kan starten van de vloer met een ingewerkte ledverlichting.

Eenvoudige bevestiging in de muur

Een cruciaal element daarbij is dat de trappen van Genico rechtstreeks en zonder extra voorzieningen in de muur worden bevestigd. Dat kan een muur zijn van snelbouwstenen, volle betonsteen of een betonwand, zolang die maar minstens 14 cm dik is. De installatie gebeurt na de bepleistering en voor het schilderen.

Bezoek genico op batibouw hal 3 stand 320