Interieur / Afwerking

Eén deur, drie openingen

Heb je thuis een kind rondlopen tussen de 0 en de 10 jaar? Dan hoop je vast dat die snel zelfstandig wordt. Maar soms lukt dat niet omwille van details. Neem nou een deur. Een kind krijgt deze niet open. De klink staat immers vaak te hoog. Slamdoors past daar een creatieve mouw aan.

De deurenfabrikant kreeg het idee om één deur te maken met drie deurvlakken. De deur kreeg de toepasselijke naam ThreeStyle mee. Het idee is simpel. Buiten de normale deur zijn er in het frame nog twee kleinere deurtjes verwerkt met elk een klink. Groot en klein kunnen dus nu met de deur in huis vallen.

Wanneer de kleinste deur opengaat, blijven de andere twee deuren in het frame zitten. Gaat de middelste deur open? Dan gaat de kleinste deur gesloten mee draaien en blijft de grootste deur in het frame zitten. Het idee is simpel, de techniek er achter is iets gecompliceerder. Daar gaan we je niet mee lastig vallen. Maar denk er eens aan, hoe trots je kind gaat zijn als hij of zij zelf de deur kan opendoen. De weg naar zelfstandig opgroeien is begonnen.