yali parada slider
Bouwen / Verwarming

Volledige controle over verwarmingszones

Na een vermoeiende werkdag is er maar weinig zin om in een kille badkamer onder de douche of in het bad te kruipen. Geen probleem, vanuit je luie zetel activeer je met je smartphone of tablet alvast de badkamerradiator voor een extra warm en comfortabel gevoel.

De Radson Touch E3 zoneregeling laat toe om je installatie vanop afstand te bedienen en zones individueel te regelen.

De nieuwe draadloze thermostaatknoppen van Radson zorgen ervoor dat alle radiatoren en (radiofrequente) elektrische radiatoren van Radson mee in het systeem kunnen worden geïntegreerd. De vernieuwde Touch E3 vormt zo de verbindende component tussen alle warmteoplossingen van Radson. Met ook vloerverwarming, ventilo-convectoren en elektrische radiatoren in het gamma bestaat er zo een totaaloplossing, zowel voor nieuwbouw als voor renovaties en dit ongeacht de keuze van energiebron.

Flexibele regeling

De vernieuwde Touch E3 biedtje de perfecte manier om je gekozen warmteoplossing op een intuïtieve, comfortabele en flexibele manier te regelen. Verschillende zones kunnen individueel en vanop afstand worden gestuurd. Voor je terugkeert van een uitstapje kan je de verwarming activeren, zodat het huis bij thuiskomst gezellig opgewarmd zal zijn.

Door middel van een handige app is het mogelijk de volledige controle van de Touch E3 over te nemen vanop een smartphone of tablet. Er is dus geen bijkomende bedieningsmodule meer nodig op de muur van de woonkamer. Het is zelfs mogelijk om op deze manier de verlichting tijdgestuurd te regelen om extra sfeer in de woning te creëren.

De vernieuwde versie van de Touch E3 is verkrijgbaar vanaf april 2017. De app is beschikbaar in iOs (Apple Store) of Android (Google Play Store). De Touch E3 kost 299 euro inclusief btw.