Bouwen / Verwarming

Ultramoderne kachel

De Rais Nexo kachel is niet zomaar the next thing. Dit nieuwe vrijstaande model van de Deense kachelbouwer Rais straalt puur gemoderniseerd kubisme uit met zijn grote vlakken en rechte hoeken. Rais staat ook bij Nexo garant voor kwaliteit naar verbranding en milieuvriendelijkheid toe. 

Het eenvoudige design van deze nieuwkomer straalt rust uit. Wanneer de vlammen branden door de grote ramen komt de kachel tot leven en krijg je het warme gevoel van een open vuur. Met zijn zuivere lijnen past Nexo naadloos in een modern huis met uitgepuurde architectuur.

Persoonlijke inbreng staat bij Rais centraal en ook bij dit nieuwe model kan de consument zijn kachel tot in de details samenstellen. Ga voor een, twee of drie ramen, kies uit twee hoogtes en selecteer een van de zes moderne kleuren. De stijlvolle handvaten in roestvrij staal, lederlook of witte corian maken het ontwerp compleet.

Milieuvriendelijk en goede verbranding

Kachels van RAIS staan bekend om hun hoge kwaliteit ook naar verbranding en milieuvriendelijkheid toe.  Met een stofmeting van 4mg/nm3 kunnen we spreken van een zeer milieuvriendelijke kachel.

Dankzij het Rais AirSystem of de aparte luchttoevoer van buiten wordt het binnenklimaat niet beïnvloed. Het toevoegen van een CleverAir zorgt automatisch voor een juiste luchttoevoer voor de meest effectieve verbranding. Gedaan dus met het handmatig openen en sluiten van het ventiel. En beter voor het milieu want je krijgt maximale warmte uit het brandhout. Rais Nexo heeft een nominaal vermogen van 5.7kW en een rendement van 80%.

 

Richtprijs vanaf: € 2900 excl. BTW.