iwall teaser slider
Bouwen / Verwarming

Haardwand in één dag geïnstalleerd

De iWall is een flexibel haarwandsysteem dat in minder dan een dag geïnstalleerd wordt. Het concept is in elke woning toepasbaar en dat maakt het meteen uniek in Europa. In lage-energiewoningen en zelfs in een appartement middenin de stad én zonder schoorsteen kan je voortaan met vuur spelen... of toch tenminste het vlammenspel bewonderen.

De zoektocht naar de ideale haardwand is geen gemakkelijke en vaak tijdrovende klus. Elke woning is anders en biedt specifieke mogelijkheden. Het eenvoudige, modulaire kant-en-klare kastensysteem van iFire maakt het mogelijk de wand steeds naar wens aan te passen, meteen tot in de kleinste details of net heel geleidelijk aan. Zo kan die ingebouwde tv-kast in een mum van tijd veranderen in een legplank voor boeken, dvd’s of interieuraccessoires.

Het strakke, witte ontwerp vervangen door een natuurlijke afwerking in eikenhout of donkere moeras eik? Dat kan ook, zelfs meer dan één keer. Op die manier is iWall een tijdloos design, een verrassend meubel en vooral een ontwerp dat elke trend of voorkeur moeiteloos kan volgen.

Zelfs voor woningen zonder schouw

Steeds meer mensen kiezen er bewust voor klein, eenvoudig en tijdloos te wonen. Jongere generaties kopen steeds vaker een appartement of lage-energiewoning en iWall is hét antwoord op deze trend. De haardwand biedt namelijk een oplossing voor iedere woonkeuze. 

Vuur à la carte

De haard zelf is zonder twijfel dé eyecatcher in de haardwand. iWall is dan ook combineerbaar met verschillende types iFire haarden. Naast bio-ethanol behoort ook de meer klassieke houthaard of het nieuwe gamma aan gashaarden tot de mogelijkheden.
De iWall met iFire haardvuur is beschikbaar voor de prijs vanaf 6900 euro.