Bouwen / Verwarming

Flinterdunne radiator

Een hot topic in de verwarmingswereld: de vraag naar fijn ontworpen radiatoren die naast hun duurzame technologie ook zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Als antwoord komt Vasco met de innovatieve ONI: een uiterst dun, zwevend design dat past in elk interieur en met slimme technologie je ruimte verwarmt.

Kenmerkend is de uiterst dunne aluminiumplaat van amper 8 mm in een zachte vormgeving met afgeronde hoeken. Daarmee past het perfect in zowel extreem strakke interieurs als klassieke woningen en in elke kamer in huis.

Grote functionaliteit

Het minimalistische karakter is één, optimale gebruiksvriendelijkheid twee. Bij ONI laat je je handdoek opwarmen en drogen aan een subtiele gleuf in de radiator. Liever een ononderbroken design voor in je woonkamer, bijvoorbeeld? Dan is ONI er ook zonder handdoekuitsparingen. Gemakkelijk in gebruik en tegelijkertijd een eyecatcher in je interieur.

Eenvoudige techniek 

De kans dat de kou je nog parten speelt, is met ONI onbestaand. De combinatie van een aluminiumplaat met daarachter een koperen leiding zorgt voor optimale warmteafgifte. Handig extraatje: je kan ONI ook aansluiten op lage temperatuursystemen.

ONI is beschikbaarin één 1 breedte (500 mm) en 3 hoogten (1400, 1800, 2000 mm), en in vrijwel alle gangbare kleuren. ONI heeft een richtprijs van 700 euro.