Interieur / Badkamers

Contactloos comfort op het toilet

Een vloeiende vormtaal met zachte geometrische contouren is momenteel een toonaangevende designtrend in woningen en dus ook in sanitaire ruimtes. Viega trekt deze zachte lijnen door tot in de bedieningsplaten van de productserie Visign for More 105. Afgeronde hoeken, hoogwaardige materialen en een compact designelement worden tot een geïntegreerd geheel gebundeld. Visign for More 105 is verkrijgbaar met handbediening of contactloze bediening, deze laatste versie onder de naam Visign for More 105 sensitive.

Zowel voor de handbediening als de contactloze bediening blijft Viega vertrouwen op de beproefde bowdenkabel-techniek. Bij Visign for More 105 sensitive wordt deze gecombineerd met de bekende elektronische contactloze bediening die naar keuze met netspanning – of in hypermoderne badkamers – met een batterij gevoed kan worden. 

Visign for More 105 met handbediening

Bij de handmatig bediende Visign for More 105 volstaat een lichte druk op de toets om een grote of kleine waterbesparende spoeling uit te voeren. De ontwerpers hebben een compact, autonoom designelement in de vorm van een gefreesde groef ontwikkeld om onderscheid te maken tussen de verschillende hoeveelheden water. Het toetsengebied is ingedeeld in een groot en klein gebied voor grafische weergave van de betreffende functies.

Contactloze Visign for More 105 sensitive

De contactloze Visign for More 105 sensitive onderscheidt zich door twee horizontaal gefreesde groeven. Ze creëren een schijnbaar vlak ontwerp en benadrukken het ontwerp met hun verfijnde satijnafwerking zonder daarbij de nieuwe zacht geometrische vormen te domineren. Tegelijkertijd zijn ze een perfect voorbeeld van een geslaagd functioneel ontwerp. Zo informeren ze de gebruiker duidelijk over de contactloze bediening en de ingebouwde spoeltechnologie met twee volumes. Het volstaat om uw hand in de buurt te brengen om de geïntegreerde elektronische sturing te activeren en een grote of kleine spoeling uit te voeren.

De Visign for More 105 sensitive is vervaardigd uit exclusief glas van zes millimeter dik. Ook hier waarborgt de kwaliteitsvolle materiaalkeuze dat een mooie witte kleur zonder groentinten uitgevoerd kan worden. 

Behoud van de kwaliteit van het drinkwater

Op de elektronisch bediende Visign for More 105 sensitive kan ook de hygiëne+ spoelfunctie geactiveerd worden om de stagnatie van drinkwater tegen te gaan. De intelligente technologie van Viega voert, afhankelijk van de laatste spoeling, automatisch een spoeling uit na een vooraf ingestelde periode om zelfs bij dienstonderbrekingen lange stagnatieperiodes te vermijden.

De Visign for More 105 kan ingebouwd worden in alle Viega reservoirs vanaf 1999.