slider
Bouwen / Ramen en deuren

Zwart als trendkleur bij schrijnwerk

Het is misschien al opgevallen maar zwart is de nieuwe trendkleur voor raamprofielen. In tegenstelling tot lichte kleuren hoeven de donkerkleurige profielen zich niet te verstoppen. Schrijnwerkspecialist Mecona is eveneens fan.

Superisolerende tot hoogrendementsisolerende ramen zijn de maatstaf voor schrijnwerk, met het oog op energiebesparing en mateloos comfort. Toch willen we ook de esthetiek niet uit het oog verliezen. De raamprofielen zijn daarom strak en fijn. Vandaag kleurt het schrijnwerk zwart, en daar zijn vele bouwheren voor te vinden.

Zwarte raamprofielen roepen een bepaalde industriële sfeer en scheppen contrast in je gevel. De raamprofielen mogen vanaf nu dus als blikvanger optreden.

De profielen in pvc zijn tot in de kern zwart gekleurd. Dankzij de zwarte poedercoating sluit de buitenkant naadloos aan, zodat het raam een harmonieus geheel vormt. Ook de raam- en deurkrukken en de scharnieren krijgen dezelfde zwarte kleur. Ook voordeuren en garagepoorten zijn in dezelfde zwarttint door te trekken.

Is je woning toe aan nieuw schrijnwerk?

Laat je voor je schrijnwerkkeuze bijstaan door een expert. Specialist Mecona rekent op de kwaliteitsvolle fabrikanten Van Beveren (aluminium) en Deceuninck (PVC). Interesse? Contacteer Mecona: 089 85 44 59, vul het contactformulier in voor afspraak of offerte.

Beelden: Deceuninck